Magyar Állami Jelképek

Jogok és feltételek

A Magyar Nemzeti és Történelmi Jelképek oldal tartalmának szerzői joga a Belügyminisztériumot illeti meg, kivéve abban az esetben, ha a konkrét dokumentumban más forrás van feltüntetve, illetve a szerzői joggal kapcsolatban egyéb közlés történik. Ebben az esetben annak megfelelően kell eljárni.

Linkek elhelyezése

A honlapra vagy annak egyes elemére mutató linkek elhelyezése engedélyezett. Kérjük, ilyen eseteben értesítsék a szerkesztőséget. A méltatlan környezetbe helyezett link ellen kifogást emelünk, és annak megszüntetését kezdeményezzük!

Tartalom felhasználása

A honlap eredeti tartalma, illetve oldalainak bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, stb.) előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. Kivétel ez alól az oktatási, tudományos és közcélű felhasználás. A Himnusz letöltéséhez, meghallgatásához nem kell engedély.

Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén - forrás megjelöléssel - kérünk rámutatni (link elhelyezése) a honlap megfelelő oldalára.

Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.

Képek felhasználása

A honlapon található képeket szerzői jogok védik, azok felhasználása engedélyköteles. A honlapon elhelyezett képeket előzetes engedély nélkül tilos lementeni és kereskedelmi célra felhasználni. Kivétel ez alól az oktatási, tudományos és közcélú felhasználás.

Egyéb

Tilos a honlap tartalmának adatbázis-szerű feldolgozása, többszörözése, el- vagy továbbadása. Tilos a honlap tartalmát kereskedelmi célra felhasználni, vagy azt terjeszteni.

A honlap tartalmi és formai alkotórészei közlési engedély esetén sem változtathatók meg és nem használhatók fel a honlap tartalmától eltérő célra.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy a portálon közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért.

Amennyiben további kérdései lennének, vagy közlési engedélyt szeretne kérni, itt megteheti!

Copyright, Belügyminisztérium, Minden jog fenntartva